EXPO FLOWERS & GARDEN
Expozitie Internationala de Flori, Amenajari Peisagistice, Horticultura si Gradinarit
29 Martie – 1 Aprilie 2012, Centrul Expozitional ROMEXPO

Pentru ca viata devine din ce in ce mai artificiala, se simte din ce in ce mai acut nevoia de naturalete, nu numai intre oameni, ci si in materialele cu care interactionam zi de zi. Oamenii care traiesc in orasele zilelor noastre simt nevoia sa isi armonizeze mediul apeland la desgineri florali sau peisagisti care sa utilizeze obiecte naturale si flori.

Floristica este mai mult decat o profesie, este o interpretare artistica.

Este foarte important ca designerii florali, sau floristii, sa pastreze vii traditiile acestei arte deoarece produsele realizate manual vor fi intotdeauna apreciate in conditiile in care lumea este intr-un moment de constientizare a mediului.

De aceea EXPO FLOWERS & GARDEN se adreseaza: crescatorilor profesionisti de flori si plante, companiilor de peisagistica, florarilor profesionisti si distribuitorilor de flori, comerciantilor, importatorilor si exportatorilor de flori si plante, designeri-lor de peisagistica, oamenilor de afaceri horticultori, distribuitorilor de produse necesare intretinerii spatiilor verzi si proprietarilor de sere.

EXPO FLOWERS & GARDEN este evenimentul dedicat atat unui public care este in cautarea unei solutii practice si naturale pentru imbunatatirea mediului, cat si vizitatorilor specialisti interesati de solutii practice de design si amenajare a spatiilor verzi.

In aceeasi perioada se desfasoara in paralel CONSTRUCT EXPOTarg international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii si AMBIENT EXPOTarg International de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si mobilier.

EXPO FLOWERS & GARDEN este o oportunitate de a atrage clienti noi si de a relationa cu ceilalti competitori. Este un reper pentru calitatea si structura acestei piete.

Anunțuri