Crescatoria noastra se afla in Ocna Mures, jud. Alba, aproape de jud. Cluj, Mures, sau Sibiu.

Iepuri de vanzare! Vindem iepuri de rasa pui si maturi, femele pentru reproductie, masculi masivi si frumosi (urias belgian, urias german, fluture german, neozeelandez alb, californian, chinchila mare) la cele mai bune preturi!
Iepurii sunt sanatosi, vaccinati si sunt crescuti in cele mai bune conditii. Iepuri de rasa – preturi incepand de la 40 RON!!! Preturile sunt negociabile in functie de aspectul animalului la varsta respectiva.

Crestem iepuri tatuati, cu certificate de origine. Detinem exemplare foarte frumoase si participam la expozitiile nationale sau locale obtinand rezultate foarte bune.

Cresterea iepurilor de casa este una din ramurile zootehniei care furnizeaza importante cantitati de carne precum si o serie de materii prime, cum ar fi: blanitele, pielea si parul de iepure.
Dintre toate sortimentele de carne produse de animale domestice, carnea de iepure contine cea mai mare cantitate de proteine si de substanta uscata. Ea este superioara in aceasta privinta carnii de taurine, de oaie, capra si de pasare, fiind gustoasa, usor de digerat si asimilat.
In plus, consumul carnii iepurilor de casa asigura pentru organismul uman calciu, fier, vitamine etc., motiv pentru care se recomanda in alimentatia tuturor categoriilor de varsta.

Ne puteti contacta la numerele de telefon 0735192431 sau 0757438160  sau la www.iepuri.intracominvest.eu

 

Reclame