Oferim clientiilor servicii de inalta calitate, sejururi de neuitat prin dotarile si ambientul interior al vilei cat si prin peisajul inedit in care se afla aceasta amplasata. Relaxarea pasiva poate fi imbinata cu relaxare activa prin drumetii montane ce pot deveni adevarate aventuri in padurile seculare de fag si stejar din rezervatia naturala a muntilor Metalici ai Ardealului din masivul Setras. Sacarambul este a treia localitate din tara incarcat de ionizare negativa si magnetism pozitiv, pe langa Sinaia si Muntii Vrancei. Aceasta energie fiind benefica din punct de vedere fizic, psihic si spiritual.

Personalul instruit sta la dispozitia clientilor, oferind bucate preparate in stil traditional pe soba de tuci – sarmale in oala de lut – ciorba cu ingrediente crescute in sera proprie – produse bio naturale – capra, vaca, oaie.

Imbinarea elegantei spatiilor interioare se deschid prin glaswanduri generoase spre gradina luxurianta unde se afla amenajate spatii de odihna si relaxare pe terase acoperite, descoperite si peluze verzi cu pomi fructiferi ce-si ofera roadele, precum si sezlonguri, hamacuri, balansoar de unde se poate admira mirificul apus de soare in linistea si feeria de culori prezentata.

Dormitoarele, amplasate spre rasarit, sud si apus, sunt mobilate conform normelor impuse de comunitatea europeana, imbinand piese din mobilier vechi traditional cu mobila de ultima generatie ergonomice si alese cu stil. Intimitatea este creeata prin tavanele inclinate, grinzile de lemn si ferestrele triunghiulare.

Vila poate fi inchiriata pe toata perioada anului cu oferte speciale si surprize cu prilejul sarbatorilor de iarna si de primavara. Oferte speciale pentru grupuri. Se poate inchiria complet sau pe camere. Se ofera reduceri pentru o perioada mai mare de sase zile.

Preturile sunt negociabile in functie de solicitarile turistilor.

  • Inchiriere Vila integral, cu posibilitate de autogospodarire 14-20 pers. – 1200 RON/noapte
  • Camera 2 pers. – 120 RON/noapte
  • Camera 3 pers. (copii) – 160 RON/noapte
  • Camera 1 pers. – 70 RON/noapte
  • Meniu traditional: (mic dejun, pranz, cina) + bautura* – 70 RON/zi/persoana
  • Acces sauna – 40 RON/30 min/grup
  • Masaj relaxare – 40 RON/30 min
  • Reflexoterapie – 30 RON/30 min

* Bautura/zi: 2 pahare de palinca + 2 cutii de bere sau 2 pahare de vin

Adresa: Sacaramb, comuna Certej, jud. Huneadoara, Romania

Mobil: +4 0722921110   Email: contact@vilaanastasia.ro

Anunțuri