Mica noastra pensiune este situata in inima orasului, pe strada 9 Mai, una dintre cele mai vechi strazi din Sibiu. Se afla intr-o casa vechie din secolul –XIX- care isi pastreaza si astazi farmecul arhitectural! Pensiunea noastra va ofera 7 camere fiecare dotata cu baie proprie, dispuse in 1 camera single, 5 camere double si 1 camera triple.

Pensiunea Casa Sibianului *** din Sibiu este locul ideal pentru toti cei care isi doresc cazare in centrul Sibiului intr-o locatie recent renovata, confortabila, luminoasa si cu ambianta familiala.

Ne recomanda serviciile de calitate si preturile scazute practicate la cazare.
Iti oferim un spatiu de cazare confortabil si linistit optim pentru vacantele, vizitele personale sau in interes de afaceri la Sibiu!

Pozitionare:

Pensiunea se afla  in inima orasului, pe strada 9 Mai numarul 37 , strada fiind una dintre cele mai vechi strazi din Sibiu.

Dotari Pensiune:

Turistii beneficiaza de 7 camere cu baie proprie, aer conditionat, parcare, incalzire centrala ,o curte spatioasa, terasa  etc.. Camerele sunt dotate cu: televizor (cablu TV), dus si internet wireless gratuit. Confort de hotel la tarif de pensiune doar la Casa Sibianului *** din Sibiu.

Camera Single -90 lei
90 lei / persoana
Capacitate: 1 persoana
Dotari: aer conditionat, televizor (cablu TV)bai proprii cu dus, incalzire centrala si internet wireless gratuit.

Casa Sibianului va ofera cazare ieftina in Sibiu. Camera single este echipate complet si modern pentru a va oferi confortul propriei locuinte.

Camera Dubla – 110 lei
90 lei / persoana
Capacitate: 2 persoane
Dotari: aer conditionat, televizor (cablu TV), dus, incalzire centrala si internet wireless gratuit.

Casa Sibianuli are 4 camere duble (doua paturi separate). Acest spatiu de cazare din centrul Sibiului este renumit pentru atmosfera familiala, servicii de calitate si preturi mici la cazare.

Camera Matrimoniala – 110 lei

100 lei / persoana

Capacitate: 2 persoane

Dotari: aer conditionat, televizor (cablu TV), bai proprii cu dus , incalzire centrala si internet wireless gratuit.

Casa sibianului va ofera o camera matrimoniala spatioasa, cu accentele decorative in tonuri placute.

Camera Tripla -150 lei
65 lei / persoana
Capacitate: 3 persoane
Dotari: televizor (cablu TV), baie proprie cu dus, incalzire centrala si internet wireless gratuit.

Casa Sibianulu dispune de 1 camera tripla, spatioasa, dotata cu paturi confortabile. Oaspetii camerelor triple benefiaza de servicii si dotari de trei stele si de cea mai buna oferta de cazare din Sibiu.

CONTACT

Adresa:

Fix:

Fax:

Mobil:

Sibiu str. 9 Mai nr. 37

0372.796.658

0372.875.306

0725.928.610

www.casasibianului.ro

 

Anunțuri