Pensiunea Craiul Muntilor este situata la intrare in statiunea Ranca, pe cea mai inalta (2100m) sosea din Romania (transalpina) care leaga Oltenia de Ardeal.

Frumusetea peisajului si linistea naturii specifice statiunii Ranca fac din Pensiunea Craiul Muntilor un loc minunat care se distinge prin eleganta, bun gust, rafinament si ospitalitate.

Situata la 50m de partia de ski M3 pensiunea va ofera cazare in 8 camere duble si 2 apartamente dotate cu Tv satelit, baie proprie cu cabina de dus, apa calda si rece in permanenta, centrala proprie, Wi-fi. Camerele sunt de nefumatori insa toate au terase deschise.

Va asteptam sa degustati mancaruri cu specific local si produse ecologice in restaurantul pensiunii care are o capacitate de 80 de locuri, poate fi folosit si ca sala de conferinte, este dotat cu bucatarie proprie si bar, avand si o terasa de vara cu o capacitate de 30 de locuri, cu o priveliste superba orientata spre varful Parangul Mare.

Pentru petrecerea timpului liber se pot inchiria Atv-uri, juca tenis de masa, teren multisport cu gazon sintetic unde se pot practica: tenis de camp, mini fotbal, volei si baschet. Terenul dispune de nocturna iar in perioada de iarna se amenajeaza ca si patinoar natural.

Accesul Animalelor In Pensiune Este Strict Interzis!
Pensiunea dispune de restaurant, astfel incat este Interzisa servirea mesei, in camere sau in living, cu produsele clientului! !

Facilitati cazare: masa de ping-pong, TV in living, ATV, internet wireless, parcare, piscina, teren de sport, terasa, sala de mese, loc amenajat de joaca, bar, restaurant, sala de conferinte, tichete de vacanta

Facilitati camere: camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV

Nou! ! ! ! Patinoar, Inchirieri Patine Si Schiuri

CONTACT

CORBEANU LUCIAN

Telefon:          0723157210

0766284388

Anunțuri