LEARN CONSULTING
Este un curs absolut necesar pentru a putea participa in implementarea de proiecte europene, solicitat de Autoritatile de Management.
Orice persoana care doreste sa invete cum sa scrie si sa implementeze un proiect cu fonduri neramburabile trebuie sa se califice in aceasta ocupatie.

EXPERT ACCESARE FONDURI STRUCTURALE SI DE COEZIUNE EUROPENE
Program de specializare cu aplicare la nivelul proiectelor finantate din fonduri europene- Program autorizat ANC (CNFPA)-
Obiectivele cursului:

 Obiectivul cursului: dupa absolvirea acestei sesiuni de formare, participantii isi vor dezvolta abilitatile si competentele necesare pentru:
–    pregatirea elaborarii proiectului,
–    documentarea in vederea realizarii proiectului,
–    stabilirea parteneriatelor,
–    elaborarea proiectului.
Cui se adreseaza:

 Cursul se adreseaza: personalului din administratia publica centrala si locala, intreprinzatorilor, managerilor cu responsabilitati de dezvoltare a afacerilor, tuturor celor interesati sa isi dezvolte competentele in vederea accesarii fondurilor structurale si de coeziune, tinand cont in special de
particularitatile programelor operationale.
Cerinta obligatorie- studii superioare finalizate.
Program: Program de weekend: 25, 26 mai si 9, 10 iunie

Cursurile se desfasoara intre orele 9.00-17.00 (40 de ore de instruire – teoretica si practica)

Locul desfasurarii: Cursurile se desfasoara in Bucuresti, strada Stirbei Voda 104-106, sector1, sau la sediul solicitantului.

Autorizare
Programul este autorizat potrivit legislatiei in vigoare la nivel national de catre AUTORITATEA NATIONALA PENTRU CALIFICARI (fost
CNFPA).
Modalitate de examinare:
La sfarsitul programului participantii vor sustine in fata unei comisii de evaluatori CNFPA un examen ce va consta din:-  test grila;-un proiect elaborat pe durata desfasurarii programului.
Diploma de absolvire: cursul se va finaliza cu un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.La absolvire se va elibera ca anexa a certificatului de absolvire si un supliment descriptiv in care sunt mentionate competentele dobandite.
Tariful cursului – include prestatia formatorilor, costul suportului de curs, taxa de examinare, pauzele de cafea Reduceri:Se acorda:

– o reducere de 10% pentru plata anticipata (inscriere si plata tarifului cu 2 saptamani inainte de inceperea cursului)

– o reducere de 10% pentru minim 3 cursanti de la aceeasi institutie, inscrisi la aceeasi sesiune

Reducerile nu se cumuleaza.Pentru grupuri mai mari de 15 persoane din partea aceleiasi organizatii, tariful se negociaza.

Important: Costul cursului se deduce din impozitul pe profit/venit conform OG 129/2000,republicata.

Inscrierea la curs se realizeaza individual si presupune urmatorii pasi:

1. completarea formularului
2. transmiterea confirmarii platii cursului (scanata) prin e-mail la office@learnconsulting.roInscrierea la curs se face in ordinea primirii inregistrarilor pana la completarea grupelor.
Pentru informatii suplimentare cu privire la acest curs, persoana de contact este Fetche Remus, coordonatorul programului, tel.0722735435,
e-mail: office@learnconsulting.roPlata tarifului de participare se poate face prin virament bancar la Banca Transilvania.
Datele pentru efectuarea platii sunt urmatoarele:BEST LEARN
CONSULTINGAleea Cricovul Sarat nr.7, sector 4, BucurestiCod fiscal:
29420622Cod IBAN: RO41 BTRL 0430 1202 D476 28XXDeschis la: Banca
Transilvania, Sucursala Bucuresti Unirii

Conditii de anulare a participarii

Daca participantul anuleaza participarea la curs se vor aplica urmatoarele situatii:
– daca participantul se retrage cu peste 15 zile inainte de inceperea cursului i se returneaza intregul tarif.
– daca participantul se retrage cu 8-14 zile inaintea inceperii cursului se retine 30% din suma achitata- daca participantul se retrage cu 7 zile inaintea inceperii cursului se retine 100% din suma
achitata
In cazul in care Best Learn Consulting anuleaza sau reprogrameaza cursul, din motive ce tin de activitatea acestuia, participantul are dreptul sa solicite:- sa fie inscris automat la urmatoarea sesiune a programului de formare profesionala- sa i se restituie integral suma achitata

Telefon: 0722735435
Email: office@learnconsulting.ro
Website:www.learnconsulting.ro

Toate informatiile le gasiti pe site-ul http://www.learnconsulting.ro
Link-ul cursului
http://www.learnconsulting.ro/training/curs-expert-accesare-fonduri-mai.html
Cu stima
Remus Fetche

 

Anunțuri