Pensiunea Norica este situată în comuna Gura Raului, comună care face parte din salba celor mai vechi, frumoase şi înstărite aşezări ce alcătuiesc Marginimea Sibiului, la 18 km de Sibiu în direcţia Sebes (Cristian, Orlat, Gura Raului).
Ajuns aici, la Gura Raului nu te poţi plictisi. Fie că vei urca pe crestele îmbrăcate în păduri şi zăpadă, fie că vei privi doar de departe lanţul munţilor prinşi în horă de jur-împrejur, fie că vei intra în biserica din sat, fie că vei sta toata vacanţa sau o singură zi, oricum te vei simţi bine, iar Gura Râului iţi va rămâne în suflet.

CAMERE:

Vă stau la dispoziţie 20 locuri de cazare în 10 camere duble , elegante cu baie proprie,cosmetice, tv, cablu, acces internet, room-service.

 


TARIFE ŞI PREŢURI:
130.00 lei/camera dubla/zi.

110.00 lei /camera dubla in regim de single/zi

Pat suplimentar  40 lei/zi.

Micul dejun inclus .

Intrare ora  15.00

Iesire ora   12.00

Pentru protejarea sanatatii oaspetilor nostri in pensiune nu se fumeaza  .

Pensiunea Norica opereaza cu tichete de vacanta.

Meniuri personalizate şi mese festive la cerere.


SALON :
Cu o bogată experienţă culinară (peste 25 ani in turism), proprietarii vă delectează cu preparate din bucătăria tradiţională şi internaţională în salonul pensiunii care are o capacitate de 40 locuri şi o terasă cu 30 locuri.

 


 

SEDINŢE:

Pentru cursuri punem la dispoziţie o sală pentru 20 persoane dotată cu flip-chart şi ecran + videoproiector.

MASAJ:

Relaxare antistres, terapeutic, anticelulitic, reflexoterapie plantară, aromoterapie, meloterapie.

 

Excursii şi Agrement

 
Cine vine la Gura Râului iarna se poate bucura de pârtia de schi din sat,  sau pot alege statiunea Paltinis care este la 18 km., plimbari cu sania trasa de cai, participarea la slujbele tinute în bisericile din sat, biserici care au o încarcatura istorica deosebita.

Vara plimbari prin padurile ce împrejmuiesc satul, excursii prin muntii din împrejurimi: Gâtul Berbecului – 1.175 metri, Santa – 1.230 metri, Cheile Cibinului, vârful Cindrel (2.244 metri ) si Iezerele Cindrel – (1999 metri Iezerul mare si 1946 metri Iezerul mic), statiunea Paltinis, unde un important obiectiv turistic îl constituie Schitul, o biserica de lemn ridicata în deceniul 3 al secolului XX unde se afla mormântul filozofului Constantin Noica , rezervatia naturala Lacul fara fund de la Ocna Sibiului este un monument al naturii cu valoare geologica. Prezinta fenomenul de heliotermie. S-a format într-o veche mina de sare prabusita la 1775. Se mai numeste si Lacul Francisc sau Lacul Lemnelor.

Tenis de masa-Mountain-bike-Enduro – Sanii – Pârtii de ski – Circuite turistice – Pescuit sportiv – Teambuilding – Tiroliana – Orientare – Jocuri de echipa – Rapel trekking cu personal calificat.

OFERTE

A venit timpul sa iei o pauza din zgomotul si agitatia orasului !

04.03  – 22 .06.2012

5 nopti

la Pensiunea “Norica”

259LEI / PERSOANA

Intrare  -duminica

Iesire – vineri

La cerere si contra cost asiguram mic dejun,dejun si cina.

Biletul de vacanta poate fi cumparat numai cu plata integrala ,prin intermediul

agentiilor de turism membre A.N.A.T. din tara.

VA ASTEPTAM CU DRAG !

 

 

Persoana de contact:

Norica Gligorea

 

Telefoane:

(+40) 269 / 57 20 30
(+40) 726 / 23 30 03

Adresa:

Strada Cristianului nr. 808,
loc. Gura Raului, judetul Sibiu
E-mailrezervari@pensiuneanorica.ro

http://www.pensiuneanorica.ro

 

 

Anunțuri